注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

简心小筑

我一个人走,忽略路途中的风景,一直向前走,却忘记了,只因我见过了最美的风景。。。

 
 
 

日志

 
 

2012英语Ⅱ--选择  

2013-01-05 11:10:09|  分类: 学习。。。。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

第一部分    交际用语

1. — Hello, Sally. How’s everything?

   — __C__ .

A. Good for you         B. That’s right    C. Just so-so    

2. — Excuse me, would you lend me your calculator?

   —__A_  .

A. Certainly. Here you are    B. Yes, I have a hand     C. It’s nothing

3. — I don’t like the sports programs on Sundays.

   —_B___   .

   A. So do I        B. Neither do I          C. So am I       D. Neither am I

4. — What’s the problem, Harry?    

   —_B__ .

A. No problem                            B. I can’t remember where I left my glasses

C. No trouble at all

5. — What kind of TV program do you like best?

   —_B___  .

A. I’m too busy to say                       B. It’s hard to say, actually

C. I only watch them at weekend

6. -- Could you tell me where Mr. Lake is?

-- __B__.

A. From England           B. At the office          C. He’s working       

7. -- May I help you, madam?

-- __C__.

A. Sorry, I have no idea                    B. You’d better give me a hand 

C.  Yes, I’d like 2 kilos of oranges

8. -- Hello, could I speak to Don please?

-- ___C___?

A. Who are you        B. Are you Jane   C.  Who’s speaking?

9. --What would you like, tea or coffee?

-- ___B___.

A. Yes, I would           B. Coffee, please    C. It’s very nice

10. --What about going for a walk?

-- _A_.

A. Why not? A good idea      B. That’s all right   C. So, do I                D. Walking is good to you

11. — Nice weather, isn’t it?

   —_B_  .

A. I’m not sure         B. Yes, it is     C.  Yes, it isn’t

12. — I think the Internet is very helpful.

   —_A_  .

   A. Yes, so do I          B. That’s a very good idea   C. Neither do I    

13. — What subjects are you studying?  

   —  _C_   .

     A. Yes, I’m studying history         B. I’m doing my homework

     C. I’m studying philosophy          

14. — Which language do you speak at home?

   —_B  .

A. I can speak English and French             B. English, most of the time

C. English is my mother tongue                

15. — Must we hand in our homework now? 

   —__C_  .

       A. No, you mustn’t      B. Yes, you mustn’t         C. No, you needn’t    

16. — Let’s take a walk.   

   —   _A__   .

A. Yes, let’s               B. Oh, thanks       C. Yes, please     

17. — Do you think the exam will be put off?

   —  _A_  .

   A.  Not likely                                 B. The exam is difficult

   C.  It was put off yesterday                                    

18. — In my opinion, you’d better take a couple of days off.

   —_C_ .

       A. I’m afraid so     B. Let me see   C. I’ll take your advice         

19. — Would you mind if I open the window for a better view?

   —__C_  .

A. That’s fine, thank you                B. Yes, please   C. Of course not

20. I have an appointment with Dr. Johnson.

-- _C_.

A. The appointment is put off                      B. You look sick and weak

C. Please wait for minute. He is busy now            D. Tell me your ID number

21. Afternoon, sir. Where to?

-- _A_.

A. Please get me to the airport               B. please pick me up next time

C. I’ve been to the airport                   D. The plane will take off in an hour

22. — Can I help you to get it down?    

—_C_  .

A. No problem                                        B. Yes. Let’s get it

C. Thanks. It’s so nice of you                          D. It’s no trouble at all

23. — I’m trying to call Marie, but there’s no answer.

—_D_   .

   A. I didn’t realize that             B. Here is a message for her

   C. I’m really sorry about it          D. Really? Maybe she’s out

24. — Are you sure about that?

—_D_ .

   A. You needn’t worry about that             B. I like the idea.

   C. Oh, no. I’m afraid of that               D. Oh, yes. I’m absolutely positive

25. — Would you like to see the menu?

—_A_  .

   A. No, thanks. I already know what to order   B. Your menu is very clear

   C. I hear the food here is tasty     

26. — What if my computer doesn’t work?

—_B_  .

   A. I’m not good at computer              B. Ask Anne for help

   C. I’ve called the repair shop             D. There must be something wrong

27. — How’s the movie? Interesting?

—_C_  .

   A. It was shown late until midnight

   B. It was starred by a few famous people

   C. Far from. I should have stayed home watching TV

   D. I was seated far away in the corner

28. — Is this the motel you mentioned?

—_B_  .

   A. It looks comfortable        B. Yes, it’s as quiet as we expected

   C. You’re so considerate            D. No, the price’s reasonable

29.-Hello, may I talk to the headmaster now?

-_C__.

A. Sorry, you can’t  B. No, you can’t    C. sorry, he is busy at the moment

30.-Oh, sorry to bother you.

-_A__.

A. That’s okay   B. No, you can’t   C. That’s good

31.-Can you turn down the radio, please?

-_A_.

A. I’m sorry, I didn’t realize it was that loud

B. Please forgive me

C. I’ll keep it down next time

32. --May I know your address?

  -- _A_.

A. Sure. Here you are            B. I have no idea    C. It’s far from here

33. -Would you like to have dinner with us this evening?

-_B_.

A. I don’t know

B. Sorry, but this evening I have to go to the airport to meet my parents

C. No, I can’t

34. – Well, Mary, how are you?

  -- __C__.

A. I’m good        B. I’m nice        C. I’m fine     

35. –Will you go on a picnic with us tomorrow?

  --_B_.

A. Yes, but I’ll have English classes    B. Sorry, I have an appointment with Dr. Brown

C. I’m afraid I have no idea          D. Neither am I

36. –Excuse me, how can I get to the nearest supermarket?

   --_D_.

A. It’s not very far from here          B. The supermarket is very large

C. The goods there are very expensive  D. Sorry, sir. I’m a stranger here myself

Key:

1. C    2. A     3. B    4. B     5. B     6. B     7. C     8. C     9. B  10. A  

11.B   12. A    13. C    14. B    15. C    16. A     17.A    18. C     19. C  20.C

21.A  22.C   23. D  24.D   25.A   26.B   27.C   28.B   29. C    30. A   

31. A   32. A     33. B   34. C     35. B  36. D

 

第二部分  词汇与结构

时态、语态

1.She has lived here _B_ three years.

 A. since              B.for                C.during

2.Next year, I _B_ plan to go to Italy.

A.am                 B.---                  C.have

3.The road _B_ built last year.

A.has been            B.was                  C.is being

4.I broke my leg when I _C_ skiing in America.

A.---                 B.is                   C.was

5.My father _C_ take me to work with him when I was a child.

A.did                 B.used                C.would

6.I’m tired. I _B_ working very hard.

A.have               B.have been             C.had

7.He has _B_four successful books.

A.wrote                 B.written               C.been writing

8.I have lived here_B_1997

A.for                   B.since                 C.at

9.My car was being_A_ when it was stolen.

A.repaired               B.repair             C.repairing

10.By the end of this year, I _C_ enough money for a holiday.

A. will save           B.will be saving      C.will have saved

11.The bedroom needs_A_.

 A. decorating             B.to decorate            C.decorate

12. At present, the most important thing is that Britain needs __A___ more to improve the relationship with the USA.

A. to do       B. doing        C. to be done     D. do

13.A new hotel _C_ in the centre of town at the moment.

A. has been built        B.is built            C.is being built

14.I have_B_ finished the report.

A. yet                B.already            C.still

15.I _B_ her to marry me and she agreed.

A. ask                B.asked            C.told

16. I broke my leg when I _B__ skiing in America.

A. is        B. was           C. – (不填)          D. would be

17. Before she left on the trip, she _D___ hard.

A. trained     B. has trained       C. would trained            D. had trained

18. When we were having a meeting, the director _B__ the bad news by telephone.

A. was telling        B. was told          C. could tell          D. would tell

19. Silk _B_ by Chinese for thousands of years now.

A. has used          B. has been used         C. was used        D. is used

20. Before I got to the cinema, the film _A_.

A. had begun      B. has begun       C. was beginning

21. Don’t worry, your watch _D__ and you can have it in no time.

A. is repaired     B. has been repaired   C. was repaired    D. is being repaired

22. Sadam _B_ for 25 years.

A. got married      B. was married         C. married        D. were married

23. Why _B_ the old block of flats _________ demolished next month?

A. are…being       B. is…being       C. has…been       D. have…been

24. More and more people in China now __A___ to work regularly.

A. drive        B. drives          C. drove          D. have driven

25. --- What’s happened to Tom? 

---_A__to hospital.

A. He’s been taken              B. He’ll be taken    C. He’ll take   

26. You look _D_. What ______ you ________? 

A. tire, did…do                        B. tiring, have…done

C. tired, do…do                       D. tired, have…been doing

27. What a fool I have been! Why _B_I think of that before? 

   A. don’t             B. didn’t            C. not               D. do

28. He _A_ in the laboratory the whole morning.

A. has been working    B. is working      C. has worked

29. The play _C_ already _________ when we got to the theatre.

A. has…started       B. was…started       C. had… started

30. When was the building _C__?

A. complete       B. completing     C. completed

31. He asked where _B__ from.

A. did I came      B. I came      C. I come

32. Are you still here? You were here half an hour ago. Who _B_ for?

A. were you waiting    B. are you waiting      C. do you wait

33. They _A__ for hours.

A. have been driving     B. have been driven   C. is being driven

34. The boy _C__ to school already.

A. has taken    B. is taken        C. has been taken

 

从句

35.If he was fitter, he__C_live longer.

A.---                 B.will                 C.would

36.If I get the new job, I _B__buy a better car.

A. ---                B.will             C.would

37. If you _C_ stop smoking, you can only expect to have a bad cough. 

   A. won’t            B. wouldn’t        C. don’t             D. can’t

38. Everything _D___ if Albert hadn’t called the fire brigade. 

A. will be destroyed                        B. will have been destroyed

C. would be destroyed                     D. would have been destroyed

39. If the man _B__ succeed, he must work as hard as he can.

A. will           B. is to             C. is going to              D. should

40.He is the man_C___dog bit me.

A.that                B.which              C.whose

41.Given the high price, _C_ it’s not surprising they didn’t buy it.

A. and                B.but              C.---

42. The sun heats the earth, _C__ is very important to living things.

A. that             B. what             C. which                D. where

43. A lecture hall is __C__ where students attend lectures.

A. there        B. which       C. one        D. that

44. _B_ he said is quite right.  

  A. That                 B. What           C. How           

45. That is the dog _A__ name is Henry.

A. whose      B. who        C. which

46. _B_ I enjoy most is ________ I can have a holiday from work.

A. That…that       B. What…that       C. What…what

 

非谓语动词

47. _A__ all your money in the first week is not a sensible strategy.

A. Spending     B. To spend     C. Spend

48. __A__ every day for 20 minutes.

A.Exercise            B.To exercise            C.Should exercise

49. _D__ it with me and I’ll see what I can do. 

   A. When left            B. Leaving         C. If you leave    D. Leave

50.It’s very convenient_A_here.

 A.living                B.live                  C.lived

51.She likes to spend time_C_with her grandchildren.

 A.play                 B.to play               C.playing

52.I have spent a lot of time_B_working on this problem.

A.at                   B.---                C.on

53. He spends a quarter of the day __B___. 

A. to sleep       B. sleeping         C. sleeps           D. to sleeping

54.I stopped _A_ last year.

A. smoking           B.smoke            C.to smoke

55. He keeps _B_ at himself in the mirror.

A. to look          B. looking           C. look            D. looked  

56. He kept the light in his room _B_ the whole night. 

  A. burnt              B. burning      C. burn              D. to burn

57. Please stop __B__. It cannot help the situation.

A. to shout           B. shouting        C. to speak           D. speaking

58. I’d rather stay at home than _C__ a walk.

A. taking           B. to take           C. take            D. to be taking

59. __C__ for the Olympic Games begin about ten years in advance. 

A. Bid        B. To bid           C. Bidding        D. To be bidden

60. It’s not safe _C__ in the street. 

A. to play             B. play        C, playing            D. plays

61. I know it isn’t important but I can’t help _B__ about it. 

  A. but to think    B. thinking            C. to                D. think 

62. Mary forgot _B__ a letter to her mother, so she wrote to her just now.

   A. writing                 B. to write         C. having wrote  

63. We must make a difference between _A_ language and _____language. 

   A. spoken, written                               B. speaking, written  

   C. speaking, writing                           D. speak, write

64. We need __B__ the machine.

  A. repairing      B. to repair       C. to be repaired

65. I regret _B_ that I’m unable to help you.

A. saying    B. to say      C. say

 

词类

66.Those cakes look nice. Can I have _A____?

A.one                B.it                  C.one cake

67.I can do that job __A__myself.

A.by                 B.on                  C.with

68.I’m in Greece at the moment, I like the weather __A__.

A.here                B.there                C.that

69.I am leaving for New York __C___three days’ time.

A.---                 B.at                   C.in

70.That place is__B__the south of the city.

A.at                   B.in                   C.on

71._C__majority of people agree with him.

  A. ---                  B. A                   C. The

72.The blue whale is _B__largeset animal in the world.

A.a                    B.the                   C.---

73.When I was a child, we_C__wear a uniform for school.

A. have to             B.must            C.had to

74.She comes from_A__ People’s Republic of China.

A. the                B.a                C.---

75.You _A__ to exercise more.

A. ought             B. should             C.must

76. You __B_ to lock the door at night.

A. should       B. ought        C. must         D. shall

77.If you go by car, you’ll get there_A_ 40 minutes.

A. within             B.about            C.under

78. It happened _D___ a winter night. 

  A. at                    B. in              C. by                  D. on     

79. That’s all settled. It _D_ talked about.

  A. shouldn’t       B. mustn’t be       C. can’t        D. needn’t be 

80. _A_ these chilren know the answer.

A. Most of      B. Some    C. Most

81.Of all the stories here, I like this one _C__. It’s not interesting at all.

A. most    B. best   C. worst    D. least

 

搭配

82.I have given _C__eating meat.

A. over               B.down              C.up

83.She __B___talking when I am watching TV.

 A.always             B.keeps               C.forever

84.I prefer the TV__A___the radio.

 A.to                 B.on                  C.---

85.I prefer tea _A__ coffee.

A. to                 B.from            C.by

86. ---Which do you like better, real movies _C__ cartoons? 

---- I prefer cartoons  ____ real movies.

   A. and , than       B. or, than         C. or, to

87. She has brought __D__ two children by herself.

A.---                 B.up                   C.on

88. We have our office_C_every day by a cleaner.

A.clean                B.to clean               C.cleaned

89.The policeman was attacked__C_a knife.

A.on                   B.by                   C.with

90. Could you please pay me_C__advance?

A.---                   B.on                   C.in

91.The problem is _A__by pollution.

A. caused             B.because            C.due

92.She was convicted__C__ murder.

A. to                 B.in               C. of

93. Mr. Smith __C___ a most important part in the development of our city.

A. took        B. had           C. played           D. made

94. I prefer classic music __D___ pop music.

A. than           B. on            C. with            D. to

95. The patient acted on the doctor’s _B__ and finally recovered.

A. advices        B. advice        C. advise       D. advises

96. The definition leaves _B_ for disagreement.

A. a small room      B. much room    C. great deal room   D. not so big a room

97.After _C_ the shopping list, I found that I forgot to buy salt. 

A. examining     B. testing          C. checking         D. seeing

98. I think all these are main points _B_ much attention. 

A. being worthy of                B. worthy of              C. which worth            D. which worthy of

99. Linda offered him her congratulations _D_ his passing the college entrance exams. 

   A. at                  B. for              C. of                D. on

100. We _A__ every day when we were children.

A. used to swim  B. used to swimming     C. use to swim   D. use to swimming

101. The next train to Beijing _A__ here at 3 o’clock

A. is due       B. is due to       C. is due for

102. She was very concerned __B__ her mother’s illness.

A. for        B. about        C. with

103. Who is responsible __C__breaking the window?

A. to       B. with     C. for

104. He is keen _C__football

A. at        B. in        C. on

105. The teacher told _C   for being late for class.

A. off me    B. me out    C. me off

106. He is looking forward _B_ his thesis.

A. to write    B. to writing    C. in writing

107. You must explain _____ how they succeeded _C__ the experiment.

A. of us, for    B. at us, at   C. to us, in   D. for us, to

 

词义辨析

108. Ancient Greece is the ___A___ of western civilization.

A. origin         B. source         C. place            D. sources

109. The big man has always been eating on the go, _B__ he has got stomachache.

A. so          B. however      C. as             D. because

110. Let me _B___ the case carefully before I draw a conclusion.

A. look up         B. look into          C. look after         

112. She _C_ her success to hard work and strong will.

A. owns        B. gives            C. owes             D. regards

113. Mother was busy. Although she was not watching the basketball on TV, she _A__ it on the radio.

A. was listening to     B. was hearing     C. was listening        D. was seeing

114. All the team members tried their best. We lost the game, _A__.

A. however        B. therefore           C. since         

115. I don’t want you to make any trouble, _C__, I urge you to solve the problem.

A. thus         B. consequently           C. on the contrary        D. just as

116. In the fifties last century many new cities _C__ in the desert.

A. bring up       B. make up        C. grew up        D. build up

117. Her parents died when she was very young, so she was _A_by her aunt. 

  A. brought up            B. brought out      C. grown up           D. grown 

118. Ann is studying _B_ at university. 

A. politic        B. politics      C. politician      D. political

119. Be sure to _A_ your wife when you come here this evening. 

  A. bring              B. take               C. get               D. carry

120. Don’t worry. There is _B__ room for all your books here. 

A. more                B. much              C. some 

121. He was _A___ about his new job. 

A. over the moon   B. on the moon    C. above the moon

122. He has been __B_ in hospital for a month. 

 A. danger              B. in danger            C. dangerous          D. a danger

123. Mr. White has a wife and three children to _A__.

  A. raise              B. keep              C. grow             D. take

124. Our plane _A  from London at 7:00 yesterday evening. 

  A. took off            B. put off            C. flew off           D. left off

125. On his first sea __D__, he was still quite young but showed great courage to face the storm. 

A. trip              B. travel        C. tour        D. voyage

126. She’s unlucky, and she’s always suffering _D__ luck one after another. 

   A. a sick             B. an ill              C. sick              D. ill

127. Time is money! We should _B_ our time. 

   A. be fit for                                     B. make good use of

   C. play a part of                                D. take the place of

128. They _B_ the train until it disappeared in the distance. 

   A. saw             B. watched       C. noticed        D. observed

129. He goes to school by bike, and the _B__ takes half an hour.

A. trip       B. journey       C. voyage

 

主谓一致

130. He, as well as I, _D__ a student.

A. be            B. am             C. are               D. is

131. Why _B__ the old block of flats _________ demolished next month?

A. are…being       B. is…being       C. has…been       D. have…been

132. Not only I but also Jane and Mary _B_ tired of having one examination after another. 

  A. is                 B. are               C. am              D. be

 

倒装句

133. Hardly _A__ home when it began to rain.

A. had I got     B. I had got        C. had I arrived in       D. I had arrived at

134. Not always ___B__ they want (to).

A. people can do what  B. can people do what C. people cannot do what    D. can’t people do what

反义疑问句

135.You like playing football,_A_you?

A.don’t              B.didn’t            C.did

136. I don’t suppose he will attend the meeting, _B_? 

  A. won’t he             B. will he          C. do I               D. don’t I

137. Let’s go to the cinema, _C__?

A. will you        B. shan’t we      C. shall we

 

138. Can I get you a couple of tea? 

--_______A______.

   A. That’s very nice of you        B. With pleasure

   C. You can, please              D. Thank you for the tea

139. _A__fine weather it is! 

  A. What              B. What a           C. How             D. How a

 

1.  B      2. B     3 B      4. C     5. C    6. B    7. B      8. B   9. A      10. C    

11. A    12. A    13. C     14. B    15. B    16. B   17. D   18. B     19. B     20. A    

21. D    22. B    23.B    24. A     25. A    26. D    27. B    28. A    29. C    30. C  

31. B    32. B    33. A    34. C    35. C   36. B    37. C    38. D    39. B    40. C 

41.C   42.C   43.C    44.B   45.A   46.B   47.A   48.A   49.D   50.A   

51.C   52.B   53.B    54.A   55.B   56.B   57.B   58.C   59.C   60.C   

61.B   62.B   63.A    64.B   65.B   66.A   67.A   68.A   69.C   70.B 

71.C   72.B   73.C    74.A   75.A   76.B   77.A   78.D   79.D   80. A

81. C   82.C  83. B    84.A   85.A   86.C   87.D   88.C   89.C   90.C

91. A     92. C     93 C     94. D    95. B   96. B    97. C     98. B  99.D    100. A    

101. A  102. B    103. C    104.C   105.C    106. B   107. C  108. A   109. B    110. B   

111. /   112. C    113. A     114. A  115. C   116. C   117. A   118. B  119. A   120. B    

121. A   122. B   123.A    124. A   125. D    126. D   127. B   128. B   129. B  130. D  

131. B    132. B   133. A   134. B  135. A   136. B    137. C    138.A    139. A   

  评论这张
 
阅读(255)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017