注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

简心小筑

我一个人走,忽略路途中的风景,一直向前走,却忘记了,只因我见过了最美的风景。。。

 
 
 

日志

 
 

2012英语Ⅱ--完形填空  

2012-12-07 14:42:54|  分类: 学习。。。。 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

第三部分  完形填空

Passage 1(作业3)

Although international travel is usually an (21) __________ and pleasant experience, travellers should take steps to ensure that their health does not suffer either (22) ______ their time _____ the air or ______ their time abroad.

Before you go, check with your doctor or local travel clinic (23) ______ injections are necessary for the areas you are travelling (24) _____. Allow sufficient time to have these injections before you (25) _______ because they may take time to become effective. Be sure that the information on health is up-to-date. Check on the Internet if you are not sure.

Don’t go to bed late the day (26) _______ you fly.

Your body has a natural daily sleep pattern. It takes time to adjust  to a new time zone. There are many different (27) __________ of jet lag: you may not be able to sleep, you may not want to eat or you may feel sick and tired. You may not be able to concentrate for some days after you arrive.

There are several things you can do to (28) ________ the effects of jet lag:

- Do your (29) ______ to relax during the flight;

- Sleep as much as you can on the flight. Use a mild sleeping pill if necessary;

- Drink as much water as you can;

- Don’t drink alcohol and caffeine;

- Take mild sleeping pills (30) ______ the first few days in the new time zone if you need them.

21. A) excited       B) exciting         C) excited           D) exciting

22. A) of…on…of     B) of…in…of          C) from…on…from               D) from…in…from

23. A) where        B) - (不填)          C) which                D) that

24. A) - (不填)      B) in          C) to              D) at

25. A) will leave       B) is leaving        C) leave             D) have left

26. A) after           B) in            C) on                    D) before

27. A) effects       B) effect             C) affect               D) affects

28. A) short          B) shorten           C) less               D) lessen

29) A) good            B) better          C) best           D) most

30. A) at          B) for         C) of           D) on                  

21. B    22. D    23. C    24. C    25. C     26. D    27. A    28. D    29. C    30. B

Passage 2

A study (21) _____________ that fitness is the key (22) ______ long life, irrespective of body shape or even smoking habits. Researchers discovered that people (23) _________ exercise live longer than those who do not, (24) __________ they are overweight and smoke.

The study found that the least fit of the 6,000 middle-aged men in the study were five times (25) _____________ to die within six years of the start of the research than the fittest. This was true whether or not the men had heart problems, smoked or (26) ______ overweight. Scientists concluded that it was better to be fat and active than skinny and sedentary. Dr Ken Cooper, a fitness expert, said, "You are better off smoking a packet of cigarettes a day and (27) __________ regularly than being a non-smoker and sedentary." Although he adds, " But don't misunderstand me. I am not endorsing smoking. I am trying to tell you how dangerous it is to be sedentary."

(28) ________, the study appears to fly in the face of research last year which concluded that more than 30,000 people die prematurely every year in Britain from illnesses caused by being overweight.

The British Government is putting pressure on manufacturers (29) ____________ high levels of sugar in food and to restrict the hard-sell of junk food to children in order to improve the nation's health. But the new study suggests the Government (30) __________ more people to exercise.

21. A) showing     B) show      C) has shown      D) had shown

22. A) to      B) for      C) of        D) in

23. A) –(不填)     B) which       C) whom       D) who

24. A) if        B) unless      C) even if       D) because

25. A) like     B) likely     D) less likely    D) more likely

26. A) was     B) were      C) is         D) are

27. A) to exercise         B) exercising           C) exercise           D) exercised

28. A) However     B) So       C) Although     D) Furthermore

29. A) reduce      B) reducing       C) to reduce      D) reduced

30. A) encouraged              B) encouraging      C) to encourage            D) encourage

(Key: 21. C   22. A    23. D    24. C   25. D   26. B    27. B    28. A  29. C   30. D)

Passage 3(作业2/11年1月)

A study has shown that fitness is the key (21) _____ long life, irrespective of body shape (22) _____ even smoking habits. Researchers discovered that people who exercise live longer than (23)______, even if they are overweight and smoke.

The study found that (24) ______ fit of the 6,000 middle-aged men in the study were five times more likely to die within six years of the start of the research than the fittest. This was true (25)_______the men had heart problems, smoked or were overweight. Scientists concluded that it was better (26)_______and active than skinny and sedentary. Dr Ken cooper, a fitness expert, said, “ You are better off smoking a packet of cigarettes a day and exercising regularly than (27)_______ a non –smoker and sedentary.” Although he adds, “But don’t misunderstand me. I am not endorsing (28)_____, I am trying to tell you how dangerous it is to be sedentary.”

The British Government is putting pressure (29)_____ manufacturers to reduce high levels of sugar in food and to restrict the hard-sell of junk food to children in order to improve the nation’s health. But the new study suggests the Government should encourage more people (30)_____.

21.  A. for          B. of            C. to           

22.  A. or          B. and            C. but         

23.  A. those who does not          B. these who do not   C. those who do not

24.  A. the little        B. the least       C. least        

25.  A. if or not          B. whether or not       C. when

26.  A. being fat       B. to be fat        C. to do      

27.  A. being         B. be           C. to be        

28.  A. smoked        B. to smoke       C. smoking     

29.  A. on           B. for           C. to         

30.  A. exercise        B. exercising       C. to exercise     

(Key: 21. C    22. A   23. C    24. B    25. B   26. B    27. A    28. C  29. A   30. C)

Passage 4(unit18)

More and more people (1) ____ to install burglar alarms in their houses if they want to get insurance. Insurance companies (2) ____ people in certain areas to install the alarms before they will give them insurance for the past year. This is (3) ____ to increasing crime in some parts of the country. This can be a problem for people (4) ____ are struggling to make (5) ____ ends meet. The alarms, (6) ____ can be very expensive, need to be installed by an electrician. It is (7) _____ that 20% of homes have alarms installed, and that another 20% of people plan (8) _____ but have not installed them (9) _____. The insurance companies told people (10) _____ the alarms on all doors and windows.

1. A.must                B.have                  C.had

2. A.have been asking      B.have been asked         C.asked

3. A.caused              B.because                C.due

4. A.which              B.who                   C.---

5. A.---                 B.the                   C.all

6. A.who                B.that                  C.which

7. A.estimate            B.estimated               C.estimating

8. A.to have them installed  B.to hzve them installing   C.to have been installing them

9. A.still                B.already                 C.yet

10. A.install             B.to install                C.installed

答案1-5 BACBA   6-10 CBACB 

Passage 5(模拟试题1)

Traffic in India means a mixture of all kinds of vehicles on the road. About 700,000 new cars

(1)                   in India in the last twelve months, and about twice that many used cars have been traded.

    The country's 35 million motorcycles and scooters make it the world's largest two-wheel market.  But because there are still big differences (2)_____________ people's incomes, the roads are full of a whole variety of (3)               , lots of them not motorised.

A ride (4)           a taxi driver in New Delhi gives a flavour of a typical Indian-style traffic with all kinds of vehicle held up in city streets or in long lines (5)___________              narrow country lanes. Cars, lorries and buses back up behind a cart (6)         by one animal or another. "India has everything on the roads," the taxi driver says. "You have to (7)      for pedestrians, bicycles, carts, cows, donkeys and even elephants. Three things (8)        to drive here, a horn, brakes and good luck." Just then we were stopped (9)             a young boy and his cow.

    Given the hazards, it's not surprising (10)           special ceremonies are held for new car owners in which the steering wheel and the driver are both blessed.

1.  A. have been sold                  B. had been sold      C. have been selling 

2.  A. of             B. between                C.  in               

3.   A. cars          B. vehicles            C. bikes                    

4.  A. in        B. after                 C. with                       

5.  A. in              B. on                    C. at                                 

6.  A. pulled              B. pulling              C. to pull               

7.  A. wait          B. search                     C. watch out            

8.  A. are recommended         B. to be recommended              C. to recommend                            

9.  A. to          B. by                    C.  after

10. A. what          B. why                 C. that

Key: 1.A     2. C    3. B      4. C      5. B     6. A    7. C   8. A    9. B    10.  C

 

Passage 6

Most workers spend eight hours on the job a day on  31  . They work because they need money for necessities. They spend about one third of their lives at work, but hate it. By contrast, some people actually  32  work. They spend  33  hours on the job each week and often take work home with them. They are called “workaholics(工作狂)” as they are addicted to their job as other people are  34  alcohol.

Workaholics would  35  work than do anything else and this can be most important to their life. Workaholics are often  36   stress. They can’t relax and feel tense.  37  they may easily lose temper. Their work therefore has serious impact on their relationships and family life. Typical workaholics pay little attention to families. They spend  38  time with their children and their marriages may  39  in divorce. Their inability to relax may cause  40  problems, such as high blood pressure.

31. A. weekends      B. workdays       C. each week      D. everyday

32. A. hate              B. enjoy               C. do             D. dislike

33. A. extra           B. rather                    C. less             D. fewer

34. A. for               B. like               C. to                      D. into

35. A. better              B. like to                C. do             D. rather

36. A. on           B. under             C. in                 D. for

37. A. As a matter of fact             B. As a result     

C. As it is                                              D. As you can find

38. A. more         B. much           C. little          D. a little

39. A. begin            B. end             C. beginning             D. ending

40. A. health        B. blood           C. mental         D. family

Key: 31.B    32. B    33. A    34. C    35. D  36. B      37. B    38. C   39. B     40. A

Passage 7

There are advantages and disadvantages to  31    Asian and Western educational methods. For example, one advantage  32  the education in Japan is that students there learn much more math and science  33  American students. They also study more hours each day than Americans  34   . The study is difficult, but it  35  students for a society that values discipline and self-control. There is, however, a disadvantage. Memorization is an important learning method in Japanese schools,  36  many students say that after an exam, they forget much of the information that they have memorized.

The advantage to the education in North America,  37  the other hand, is that students learn to think by themselves. The system prepares them for a society that values  38  ideas. There is, however, a disadvantage. When students graduate from high school, they haven’t memorized  39  many basic rules and facts as students in other countries  40   .

31. A. not only             B. all               C. both             D. only

32. A. for                B. to                C. in            D. as

33. A. to                 B. for                C. than          D. in

34. A. have               B. studying       C. does         D. do

35. A. provides            B. gets          C. prepares     D. does

36. A. and               B. yet         C. not             D. just

37. A. at              B. to             C. on         D. under

38. A. good                B. poor             C. new          D. old

39. A. more               B. less          C. good        D. as

40. A. have               B. do            C. haven’t       D. does

Key: 31. C     32. B       33. C      34. D       35. C    36. B     37. C      38. C      39. D      40. A

Passage 8

Jules Verne’s most famous book is “Twenty Thousand Leagues under the Sea”. (A “league” is an old word   16   about three miles.) In those days submarines (潜水艇) had not been   17  , but he describes an underwater ship very like a modern submarine. The captain of the submarine, called Captain Nemo, and his men have many strange adventures and find many strange things  18   the bottom of the ocean. He was a very good  19  . His characters often did surprising and sometimes impossible things, but they always seemed  20   real people.

In another book, “Around the World in Eighty Days”, Jules Verne creates Mr. Fogg, the hero, 21   made a bet that he would travel around the world in eighty days. Nowadays this may seem  22  to you, but in those days there were no planes or even cars. Mr. Fogg and his servant traveled in many different  23  , even on an elephant at one time! If you want to know their result, you should read the book.

In all his books Jules Verne used his scientific knowledge  24   his imagination in describing future inventions.  25   he was wrong, of course, but often the accuracy of his descriptions is very clever.

16. A. meaning     B. including           C. means              D. speaks

17. A. made         B. discovered              C. producing        D. invented

18. A. in        B. beneath            C. at                     D. under

19. A. story-teller B. sailor         C. captain             D. pilot

20. A. are             B. to be         C. that                  D. as if

21. A. that            B. which        C. what         D. who

22. A. easy           B. difficult             C. comfortable            D. hard

23. A. roads         B. paths         C. ways         D. countries

24 .A. except              B. as well             C. as well as         D. or

25. A. Always              B. Seldom            C. Some times             D. Sometimes

Key: 16. A   17. D     18. C     19. A     20. B   21. D     22. A      23. C     24. C      25 D

Passage 9(作业1、Unit6)

Peter Blake is a successful businessman, but he (16)____________ to be very poor. He had nowhere to live and (17) ____________ working in a pub when he (18) ____________ to start his own business. Peter had always (19) ____________ interested in plants and flowers, (20) ____________he decided to set up a company (21) ____________ cared for the plants in big offices. At first he worked on his (22) ____________, but soon he took (23) ____________ two people to help him. The company has been growing (24) ____________ for the last ten years. Peter is now very rich, (25) ____________ he complains that now he doesn’t work with plants but with a computer every day!

1. A.would             B.---             C.used

2. A.did               B.was             C.been

3. A.had decided        B.decided          C.was deciding

4. A.was              B.had             C.been

5. A.so               B.but              C.---

6. A.who             B.which            C.whose

7. A.own             B.self              C.---

8. A.up              B.over              C.on

9. A.---              B.up               C.over

10. A.therefore        B.so               C.but

答案1-5 CBBCA     6-10 BACAC

Passage 10(unit 12/10年7月)

A survey was carried out last year _____1____ the British Medical Association, an organisation of doctors. It showed that most people do not do enough exercise. In 1995, 60% of people are walked more than one mile a day. Now, that number has fallen____2______ to only 20%.______3____ more people are going to the gym, fewer people are walking. Doctors say we need____4______ for 20 minutes three times a week._____5____is an easy form of exercise that everyone can do. If  you___6_____ one mile each day, you will improve your health very quickly. Doctors say we need to tackle this problem head_____7_____ and try ____8______ people fitter because not doing enough exercise is responsible ____9______ many of the country’s health problems. Doctors suggest you go ___10______ a walk everyday after dinner.

1. A.---              B.with               C.by

2. A.sharply          B.slightly             C.down

3. A.So              B.Therefore           C.Although

4. A.exercising        B.to exercise          C.exercised

5. A.Walk            B.To walk            C.Walking

6. A.walk            B.walked             C.to walk

7. A.down            B.on                C.up

8. A.making          B.make              C.to make

9. A.to              B.for                 C.at

10. A.at             B.for                 C.and

答案1-5 CACBC     6-10 ABCBB     

Passage 11(考试样题)

In the UK, in business situations, when you meet someone ____1___the first time you shake hands and say, “How do you do?”. This is not really a question, and the reply ___2___ it is another greeting such as “How do you do?” or “Hello” or “I’m very ___3__ to meet you.” Or, if you have met the person sometime before, “It's good to see you again”.

You don’t ____4___hands every time you meet someone, you just greet them. If you are invited ___5___ someone’s house for for dinner, it is usual to take a present—some chocolates___6___ flowers or, if you know them quite well, a bottle of wine. If you do not know the host well, don't be the last person to leave. Telephone____7___ next day to thank the host for the meal. English people don’t like to talk about personal things, and tend to ____8___ religion, politics and money.

Good topics for small talk are the weather, holidays, weekend activities, gardens and architecture, ____9__ houses and homes. When you go to a pub or bar, it's usual to take ___10__ to buy a drink for everyone in your group and pay for the drinks when you get them from the bar and before you drink them.

1. A at    B. for    C. since

2. A. for   B. after   C. to

3. A. pleasing   B. pleased   C. pleasant

4. A. shake   B. touch   C. feel

5. A. at    B. with   C. to

6. A. or   B. and    C. with

7. A. in   B. the    C. within

8. A. talk about  B. ask about  C. avoid

9. A. especially   B. special   C. specially

10. A. chance    B. opportunity   C. turns

答案:BCBAC   ABCAC

Passage 12(模拟试题2/09年7月/10年1月)

The ancient Olympic Games___1___ part of a religious festival in honour___2____ the Greek god Zeus, the father of all Greek gods and goddesses.

The festival and games ___3___ in Olympia, a religious sanctuary.

In the ancient games, athletes received prizes worth large amounts of money. In fact the word “ athlete ” is an ancient Greek word, ___4___ “ one who competes ___5__ a prize ”.

The marathon was not an event of the ancient Olympic Games. The marathon is a modern event that was first____6___ in the Olympic Games in 1896. It was____7___ a village called Marathon ____8___ the Persians ____9____ by a small Greek army. The news of the victory was brought to Athens by soldier, who ran the 26 miles from the village of Marathon to the capital. 26 miles was ____10____ adopted as the distance of the modern marathon race.

1. A. is      B. were    C. was

2. A. for    B. after    C. of

3. A. are hold    B. held   C. were held

4. A. meaning  B. mean   C. meant

5. A. of   B. for   C. in

6. A. introduced    B. introducing   C. introduce

7. A name for   B. named after    C. named of

8. A. that    B. which   C. where

9. A. were defeated   B. defeats   C. defeated

10. A. because   B. furthermore    C. therefore

答案:BCCAB  ABCAC

  评论这张
 
阅读(2302)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017